Headlines : Ray Fuego e.a

Headlines:RayFuegoe.a

26 MEI 2018

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Na de succesvolle editie met Leafs Sensei en Jacin Trill is Headlines back! Op 26 mei wordt Duycker weer overgenomen door dit jonge hiphoplabel met niemand minder dan Ray Fuego en Poke Pokro op de stage.

Ray Fuego
Ray Fuego is de aanstichter van het punk imago dat heerst rondom de Bijlmerse SMIB*. Hij heeft met zijn 20 jaar al een digitaal oeuvre opgebouwd waar je u tegen zegt. Het begon allemaal met “Fuego parasimpre”, zijn eerste solo project, wat werd opgevolgd door de “Bummy Boys” en twee mixtapes die hij samen met GRGY en KC maakte. Eind 2015 bracht hij ook nog de EP “Siroop ‘N Lottosackas” uit en herhaalde eind 2016 dit kunstje met zijn onverwachte “Lonely Christmas” EP.

De muziek van Ray Fuego komt in eerste instantie sluw en duister over, maar live trekt hij je in een compleet andere werkelijkheid. Zijn extravagante uiterlijk dat gepaard gaat met zijn roekeloze mentaliteit maakt hem tot ongecontroleerde superster, die zelfs in de intieme setting van De Wereld Draait Door zijn energielevel niet in bedwang kan houden. Zeker iets positiefs, want Nederhop miste deze energie, tot zijn entree in de rapgame.

Poke Pokro
Een van de beste live performers die met het gemak een zaal meekrijgt die hem voor het eerst live zien, maar vooral ook een unieke artiest tussen alle overige artiesten. Een eigen stijl, eigen smoel en een eigen sound, niet voor niks is hij voor velen niet te omschrijven, het is gewoon Poke, Pokro, 1 in a million.

Bereid je voor op een energiek optreden die tegen de stroming in gaat, waarbij je naast Ray Fuego en Poke Pokro ook Fosa YG, Rey Tranquilo en locals als Yassa en Isai Elia kunt verwachten!

Doors: 20:00
Aanvang: 20:30