Headlines
Tickets
Headlines"

Headlines

ZA 26 MEI

Origin – A new era

ZA 26 MEI

The Special

DO 24 MEI

Na de succesvolle editie met Leafs en Jacin Trill is Headlines back! Op 26 mei wordt Duycker weer overgenomen door dit jonge hiphoplabel met niemand minder dan Ray Fuego op de stage.

Ray Fuego is de aanstichter van het punk imago dat heerst rondom de Bijlmerse SMIB*. Hij heeft met zijn 20 jaar al een digitaal oeuvre opgebouwd waar je u tegen zegt. Het begon allemaal met “Fuego parasimpre”, zijn eerste solo project, wat werd opgevolgd door de “Bummy Boys” en twee mixtapes die hij samen met GRGY en KC maakte. Eind 2015 bracht hij ook nog de EP “Siroop ‘N Lottosackas” uit en herhaalde eind 2016 dit kunstje met zijn onverwachte “Lonely Christmas” EP.

De muziek van Ray Fuego komt in eerste instantie sluw en duister over, maar live trekt hij je in een compleet andere werkelijkheid. Zijn extravagante uiterlijk dat gepaard gaat met zijn roekeloze mentaliteit maakt hem tot ongecontroleerde superster, die zelfs in de intieme setting van De Wereld Draait Door zijn energielevel niet in bedwang kan houden. Zeker iets positiefs, want Nederhop miste deze energie, tot zijn entree in de rapgame.

Bereid je voor op een energiek optreden die tegen de stroming in gaat, waarbij je naast Ray Fuego ook nog andere artiesten kunt verwachten!

*o.a. bestaande uit GRGY, Ray Fuego, KC, Glenn, Tads, Desmond en Ghost.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.