Headlines

Headlines

07 APR 2018

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Kaarten voor Headlines zijn nu in de verkoop.

Op 7 april wordt Duycker weer overgenomen door het jonge hiphoplabel Headlines! Deze jongeren uit Haarlemmermeer staan berucht om de gekste feesten met de tofste artiesten. Dit keer zijn Jacin Trill & Leafs de helden van de avond, met daaromheen veelbelovende (lokale) artiesten.

Leafs

Op 15-jarige leeftijd tekende Leafs bij platenlabel Noah’s Ark en sindsdien is hij niet te houden! Vorig jaar dropte hij zijn EP ‘Feals’, waarmee hij zichzelf op de kaart zetten. Dankzij singles als ‘Alright’ won hij het respect van fans en andere rappers in de Nederlandse hiphopscene. De jonge rapper wist zelfs een plek op het podium van WOO HAH! te veroveren, waar ook Travis Scott en Lil Uzi Vert optraden. Op 8 december 2017 kwam hij meteen met het tweede album ‘Adventures’ waarvan hij o.a. ‘Mamacita’ als single uit bracht.

Jacin Trill

Jacin Trill versterkt de show tijdens Headlines. Redelijk nieuw in de scene, maar onderweg naar de top. Zo scoorde hij samen met een van de grootste rappers in Nederland, Bokoesam, de hit Nikes. Met zijn vrolijke en aanstekelijke nummers veroverd hij Nederland en Poppodium Duycker.

In verband met de toevoeging van een extra artiest is de prijs voor Headlines veranderd.
Headlines is toegankelijk voor alle leeftijden.

Headlines is a young, Haarlemmermeer-based hip hop label infamous for its crazy parties with the coolest artists. This edition will feature Leafs Sensei, a promising artist set to deliver a killer show during Headlines.