Heavy in Hoofddorp #4
Tickets
Heavy in Hoofddorp #4"

HeavyinHoofddorp#4

VR 25 JAN

Funk That

ZA 26 JAN

Duycker Americana

DO 24 JAN

Deze avond ben je opnieuw verzekerd van een avond vol meestampers, hoofdschudders en gitaargeweld. Deze keer een heavy hardrock concert met Vengeance als headliner.

VENGEANCE
Het 35-jarig bestaan van de legendarische Nederlandse hardrockband Vengeance is een feit! Dit wordt gevierd met de terugkeer van de band op het podium met een geheel nieuwe line-up geleid door de enige echte Vengeance vocalist L. Goewie. De band trekt live een blik open van hun goede, oude, beroemde, massieve liedjes en ballads uit jaren 80 en 90. De aftrap is op 25 januari, gevolgd door optredens in het hele land.

POWERIZED
Geen hoop. Alleen ik. Welkom!
Met deze gefluisterde woorden begint het. Het podium, overblijfselen van een oud en versleten theater, lijkt leeg maar wekt de indruk dat er iets onder de oppervlakte schuilgaat. Er staat iets bijzonders te gebeuren, iets geheimzinnigs. Welkom bij Powerized!

FAITH ABLAZE
Vette riffs, knallende beats, grunts, screams en melodische backing vocals; dát is Faith Ablaze!
Deze vierkoppige eenheid is ontstaan in Den Haag in het voorjaar van 2015. Faith Ablaze speelt een keiharde clash van thrashmetal en metalcore, en heeft ook sterke invloeden vanuit de groove- en old-school heavy metal.
Ze zijn geïnspireerd door bands als Killswitch Engage, Parkway Drive, Metallica en Iron Maiden.