Frisse Duyck: HBA
verplaatst
Frisse Duyck: HBA

FrisseDuyck:HBA

DO 25 FEB
verplaatst

Retric: Retro Game Night

ZA 27 FEB
Music Jam

Music Jam

ZO 21 FEB
Pop/Rock

Deze show wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum. Gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen, zodra de nieuwe datum bekend is, een e-mail met daarin ook andere mogelijkheden m.b.t. afwikkeling van tickets.

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem! Op deze manier maak je kennis met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Frisse Duyck werkt samen met ‘Herman Brood Academie on Tour’ voor deze editie.

Herman Brood Academie on Tour is, net als Frisse Duyck, een springplank voor jonge talenten.

Artiesten als Rondé, Emil Landman en Mister & Mississippi hebben hun roots op de Herman Brood Academie in Utrecht. Uniek aan de tour is dat alle opleidingen van de Herman Brood Academie aan bod komen. Studenten van de opleiding podium/studiotechniek verzorgen het licht en geluid, studenten Music Industry Professional zetten de tour op en de muzikanten zijn studenten van de artiestenopleiding. Laat je verrassen door de talenten van de Herman Brood Academie tijdens deze unieke editie van Frisse Duyck.