Herrie 3.0

Herrie3.0

09 JUN 2018

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Na deel 1 en deel 2 hebben we zeker nog geen genoeg. Op naar Bak met HERRIE #3 vol met vieze, vunzige, dikke PUNK! Versterkers aan, gitaren in de startblokken en handen in de lucht, LET’S GO! Kaarten voor Herrie #3 zijn nu in de verkoop.

Natuurlijk wordt Bak met HERRIE #3 weer gevuld met een dikke line-up. Check hieronder de namen!

Fleddy Melculy

Het moment in 2016 dat Jeroen Camelynck, ook frontman van De Fanfaar, de lyrics video van T-shirt van Metallica online zet, hadden de muzikanten van Fleddy Melcully geen flauw benul van wat voor heksenketel dat ging ontketenen. De band met liefde voor hardcore en metal groeide in 2 jaar uit tot één van de meest populaire Belgische metalacts. Ze speelde meedere keren op grote festivals als Pukkelpop en Zwarte Cross en sloegen ook Eurosonic Noorderslag in 2017 niet over. Ze tourde door Nederland en verkochten maar liefst 5000 albums. Maar wie is die Fleddy Melculy nu eigenlijk? En hoe heeft hij zich zo kunnen vastbijten in de Belgische en Nederlandse metalscene. Who knows. Who cares…? Kom het gewoon zelf ontdekken.

COLOURBLIND

Het uitverkorene liefdeskind van pop rock en punk met een bijna fatale dosis humor. COLOURBLIND is een passieproject van een viertal tourende muzikanten die uit verschillende bands zijn samengekomen om hun krachten te bundelen. Hun debutsingle ‘Mistery’ is passend voor de band – een volkslied voor het onverklaarbare en een omarming van het vreemde. Voor fans van Green Day, blink-182 en Katy Perry. Ja, vooral dat laatste.

Hengel

HENGEL staat opnieuw klaar als de Herrie Huisband! De mannen van Hengel noemen zichzelf arbeiders die het mooi vinden om een hardcore punk-achtig iets te maken onder de strijdkreet HENGEL en dat met liefde voor iedereen. Veel uitleg hebben ze dus niet nodig!

Black Bone

Eindhoven staat bekend als echt rock-stad. Zo heeft Eindhoven ook Black Bone, een echte hardrock band, tot haar beschikking. Voor Herrie #3 nodigen we Black Bone uit in Hoofddorp. Een band bestaand uit drie gasten die de hele wereld aan kunnen. in 2012 kwam het eerste album, Back To Mayhem, uit waarna grote optredens op het programma verschenen. Zo speelde ze als support voor o.a. Slash, Status Quo en Deep Purple. In 2015 verscheen het nieuwste album: Blessing in Disguise.

Doodskop
Dead Kennedys meets NOFX meets Willem Ruis… Een cruciaal anti-geluid afgewisseld met positieve stompen in de onderbuik.

Vektors
Vektors spelen Badass superpop ergens tussen punk rock en pop in .

Part 1 went well, part 2 was a success and now, the third edition of ‘Bak met HERRIE’ is set to descend on Duycker. Get ready for a night full of dirty, rank, killer PUNK!