HERRIE
Tickets
HERRIE"

HERRIE

ZA 30 SEP

Pophelden.nl

ZA 30 SEP

Project Cover XXL goes USA

VR 29 SEP

YES, het is tijd voor een dik, vet punkfestival. Er staan 8 bands klaar en we sluiten af met de vieze, vuige, vunzige afterparty; één bak met HERRIE dus!  LET'S GO!

| Against |

In de tijd van gabbers, flippo’s, Spice Girls en Bill Clinton maakten Ronald, Jasper en Bob hun jongensdroom waar met de punkband I Against I: ze tekenden een platendeal bij een groot internationaal label, maakten drie albums, speelden in het voorprogramma van Bad Religion, de Descendents, Blink 182 en Rancid en deden honderden optredens in binnen- en buitenland. Toen werd het ineens stil in 2008. Vanaf 2017 zijn zij weer herrezen, maar voor hoe lang? Verwacht de klassiekers van het vaderlandse punkgenre headcleaner en I’m a Fucked Up Dancer but My Moods are Swinging. Alleen sta niet raar te kijken als er wat nieuwe nummers voorbijkomen. Als hoofdmoot nog steeds melodieuze, scherpe en meerstemmige punk. Powerrrrrr. En dat geldt al helemaal als je de band live meemaakt. Kortom; komt dat zien nu het nog kan!

Bring On The Bloodshed

Met zware metalriffs in catchy hardcore-verpakking bulldozert deze band over je heen, het enige verweer is moshen alsof je leven er vanaf hangt.

Doodskop

Vuige, ruige en keiharde punk afkomstig uit ons eigen Hoofddorp!

Six Million Dollar Man

SixMillionDollarMan is een 4-koppige mannenband uit Nederland. Deze mannen stonden (onder hun oude bezetting) in het voorprogramma van o.a. TOOL, Beastie Boys en Henri Rollins. ‘Tuna Melt’ is de naam van de eerste single die geproduceerd is met de nieuwste formatie is gemixt door Mario Caldato Jr, de man achter het unieke geluid van de Beastie Boys! Ze staan helemaal klaar om te zorgen voor lekker veel Herrie!

Hengel

Onder de strijdkreet HENGEl maakt deze band hardcore punk. Meer kunnen we er niet van maken, Hengel is gewoon Hengel.

del-Toros

Almaar staat bekend als de echte geboortegrond van het power rock ’n roll trio, Del Toros. Hun muziek leid je via sonische, met doordrenkte gitaarlagen. naar het westen, langs de prachtige stranden van de Noordzee. De monsterlogge stonerriffs trekken je als luisteraar vervolgens de zompige modder van de polders in, terwijl de ranzige punk en hardrock riffs rechtstreeks uit de stinkende achterbuurten van de grote steden vandaan komen. Del-Toros hebben alle elementen uit de rock ’n roll opgeslokt en laten hun muzikale motor op deze dikke benzine draaien in Hoofddorp.

Far From Okay

Far From Okay bezorgd het publiek lekkere harde punk hardcore. De sound van Far From Okay leunt zwaar op de sound uit de jaren 80. Ze omschrijven hun muziek zelf als kort, hard en snel. Pas dus op met bier halen want voor je het weet is de set al voorbij! Far From Okay is een echte aanrader voor liefhebbers van Black Flag, Discharge, Uniform Choice en Dead Kennedy’s.

Total Seclusion

Deze jonge hardcore skatepunk band laat muziek horen met invloeden uit de jaren 80 hardcore punk, hedendaagse metal en een vleugje eigen krankzinnigheid. Verwacht cynische teksten geïnspireerd door alles wat deze bandleden frustreert of fascineert. Het wordt een grote choas en dat is precies de bedoeling.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.