Hibakusha

Hibakusha

10 MEI 2019

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC

Een avond met snoeiharde en krijsende lead-partijen staat klaar voor jou in Duycker. Drie metalbands uit Nederland doen er alles aan om deze avond een muur van zware, heavy, groovy, progressieve riffs op je af te sturen!

Hibakusha kreeg voet aan de grond met hun EP release incarnation in 2015. Na lovende recensies werden uit 120 act gekozen door Buma Rocks om op FortaRock 2016 te spelen. In 2016 en 2017 speelde de bands o.a op Fortarock, Euroblast, Amsterdam Metalfest en waren ze de support act voor Norma Jean en Twelve Foot Ninja. Tussen al het live-geweld door ging Hibakusha in September 2017 terug de studio in om hun eerste full-length plaat op te nemen: ‘Prophet of Numbers’. Deze komt uit op 19 maart. Hibakusha is all about the groove.

The Evolutionist is een nieuwe progressieve Metalcore bezetting uit Noord-Holland dat reeds een jaar na bestaan aanzienlijk bekijks heeft weten te trekken. Met de recent uitgekomen EP ‘Locked In Time’ op zak, heeft de band zich op verschillende podia in Nederland vertoond. Binnenlandse Metal media heeft ze tot op heden dan ook goed onder de aandacht gebracht. Zoals eerder met voorprogramma shows voor bands als Bleed From Within, The Charm The Fury en Carcer City werd bewezen, zal The Evolutionist een muur van geluid op je af werpen die een adembenemende indruk zal achter laten.

Inferum, een Death Metal band uit Eindhoven, bestaat sinds 2016. Ze brengen zware, progressieve en groovy riffs op een manier die bijna mechanisch klinkt. De groep bestaat uit 5 jonge muzikanten met een gemiddelde leeftijd van slechts 20 jaar oud. Ondanks hun jonge leeftijd hebben ze behoorlijk wat bereikt; ze wonnen het publiek en de juryprijs bij de Dutch Metal Battle, de Nederlandse Wacken Battle en een derde prijs bij de internationale Wacken Battle, de jongste band die ooit een prijs mee naar huis mocht nemen.