Inbranders, Half Cab & Green Policy
Tickets
Inbranders, Half Cab & Green Policy

Inbranders,HalfCab&GreenPolicy

VR 26 AUG

DOORZOMEREN: Upbeatles Popquiz

VR 26 AUG

DOORZOMEREN: Dungeon & Dragons

ZA 20 AUG
Metal/Punk

Een avond met drie lokale punkbands in Duycker! Maak je op voor Inbranders. HALF CAB en Green Policy!

Inbranders: de Koningen van de Underground. Onvervalst, brutaal en zelfs een beetje vies. Deze 7 koppige punkband vormt met een open-mind voor hiphop zijn unieke sound. Gewapend met roteigenwijsheid en gedreven door een destructieve passie maakt Inbranders duidelijk waar de band voor staat. Het is tijd om die fundering uit te testen.

HALF CAB is een jonge band uit Den Haag. Met de energie van punk en aanstekelijkheid van pop gooien ze de sloopkogel door elke stad waar ze langskomen, en soms ook waar ze nooit geweest zijn. Het gerucht gaat dat Weezer door HALF CAB geïnspireerd is. Er gaat ook een gerucht rond dat dat bullshit is, maar wie geeft een fuck, kom gewoon naar de show en koop de merch want de band moet de huur betalen.

Ergens vanachter een gordijn van zure regen is een nieuwe naam in de Nederlandse stoner-rock-scene opgestaan. Met gnarly riffs en songs over het post apocalyptische verval van de wereld, verandert Green Policy elke zaal in een tornado. Onder aanvoering van frontman Dave Bouquet trekken ze geruisloos door de Nederlandse underground totdat het tijd is om het publiek te overrompelen.