Jan Akkerman
Tickets
Jan Akkerman"

JanAkkerman

VR 17 JAN

De Grote Karaoke Show

ZA 18 JAN

Mark Foggo

ZA 11 JAN

Jan Akkerman (1946) behoort al ruim vijftig jaar tot de meest gerespecteerde gitaristen van Nederlandse bodem. Naast zijn rol in internationaal vermaarde groepen als Brainbox en Focus werkt hij samen met uiteenlopende nationale en internationale artiesten.

Altijd weet Jan op eigen wijze elementen uit rock, jazz, blues, klassiek en dance te combineren. Al decennia lang is Jan veelvuldig op internationale podia te zien. Zo geeft hij meerdere malen concerten tijdens het Montreux Jazz Festival en het North Sea Jazz Festival, maakt hij talloze tournees langs de Nederlandse theaters en andere podia in Europa en Amerika en brengen concerten hem ook naar landen als Rusland, Syrië, Indonesië en Japan.

Steeds opnieuw weet hij een nieuwe generatie gitaristen in binnen- en buitenland te bereiken en te inspireren. Zijn platen en concerten vormen daarvan een afspiegeling: fris, energiek en nooit voorspelbaar. Als authentieke improvisator laat hij nog steeds zien én horen waartoe hij in staat is.

 * Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster.nl. De servicekosten kunnen verschillen bij kassa-, winkel- en telefonische verkoop.