Jaya The Cat

JayaTheCat

03 JUN 2017

Handsome Poets

VR 23 OKT

Hun oorsprong ligt in Boston, maar tegenwoordig zijn ze te vinden in Amsterdam. Jaya The Cat is een band waar de avond nooit anders zal eindigen als met een feestje.

Jaya The Cat

Hun muziek is een mix van reggae, ska, punk, rock, dance en lekkere beats. Alle muziek wordt gemixt in een groot muzikaal verhaal die de basis vormt voor verhalen gevuld met nauwe doorgangen, misgaande liefdes, politieke discussies en kleurrijke parades. Ze hebben op verschillende grote festivals gestaan. Alleen, maar ook samen met grote namen. Ze veranderen elk optreden in een knallend feest waarbij het publiek net zo hard mee zingt, danst en drinkt als de band zelf.

Total Seclusion 

Total Seclusion zal de zaal opwarmen als support van Jaya the Cat. Deze jonge hardcore skatepunk band laat muziek horen met invloeden uit de jaren 80 hardcore punk, hedendaagse metal en een vleugje eigen krankzinnigheid. Verwacht cynische teksten geïnspireerd door alles wat deze bandleden frustreert of fascineert. Het wordt een grote choas en dat is precies de bedoeling.

Afterparty: De Huismeesters in Duyckercafé

De Huismeesters kunnen natuurlijk niet missen op een avond als deze. Ze staan altijd klaar voor een knotsgekke avond. Bananenpakken, opblaasbeesten en een hossende meute is waar zij voor gaan! Deze meesters pompen aan de lopende band rock, metal, electro, Lowlands klassiekers, foute hits, dubstep en meer door de speakers.

De afterparty begint om 23:00 uur en we stomen door tot 3:00.