Johnny Cash @ San Quentin
Tickets
Johnny Cash @ San Quentin"

JohnnyCash@SanQuentin

VR 31 MEI

Vintage Future & Mell

DO 06 JUN

The Special

DO 30 MEI

Johnny Cash at San Quentin (1969) is een bijzonder ruwe en rauwe registratie van een optreden van Cash in een zwaarbewaakte gevangenis. 50 jaar later brengen de Def Americans met dit Johnny Cash Tribute het gevangenis concert naar de Nederlandse en Belgische podia.

Johnny Cash had sympathie voor de onderlaag van de samenleving. Dat blijkt wel uit de twee legendarische gevangenis concerten die hij gaf! In 1969 gaf hij in San Quentin zijn tweede concert voor gevangenen. De optredens worden opgenomen en op plaat gezet en worden de best verkochte platen uit zijn carrière.

Tijdens de tweede uitvoering van zijn net geschreven song over San Quentin brak er nog net geen gevangenisopstand uit volgens ooggetuigen. Het was ook de plek waar Cash een songtekst uit zijn koffertje liet halen om vervolgens met zijn band voor de 1e keer “A Boy Named Sue” te spelen. Tijdens het optreden werden Cash en zijn band bijgestaan door Carl Perkins, the Carter Sisters en de Statler Brothers.

 

Een legendarisch moment komt in Duycker weer tot leven!

We hebben bij Duycker ‘Kidstickets’. Als je als ouder je kind (onder 16 jaar) wil laten kennis maken met je favoriete muziek kan dat bij tribute-shows voor 3,50.
‘Kidstickets’ gelden alleen i.c.m. met een geldig volwassen ticket.