Jordan Matthew Young
Tickets
Jordan Matthew Young

JordanMatthewYoung

DO 07 APR
Matt Bianco Funk Jazz

Matt Bianco

ZA 09 APR
Music Jam Duyckercafé

Music Jam April

DO 07 APR
Blues/Jazz

Jordan Matthew Young is bluesartiest in hart en nieren. Met zijn unieke sound en geweldige live shows is hij hard op weg om een stevige reputatie op te bouwen. Zijn deelname aan de The Voice in Amerika speelt daar een grote rol in. Deze avond komt Copperhead County ook eindelijk naar Duycker.

Maar wie denkt dat deze man nog onervaren, heeft het mis! Sinds 2013 bracht hij drie albums uit, hij speelde solo en met band en per jaar treedt hij ruim 200 keer op in Amerika en Europa. Daarbij deelde hij het podium met grote namen als o.a. ZZ Top, Shooter Jennings, Lukas Nelson, James Harman, Samantha Fish, Tinsley Ellis, John Németh, Indigenous en vele anderen.

Voorprogramma: Copperhead County
Deze band legt zich volledig toe op Southern Rock en daarmee zijn ze een van de weinigen in Nederland. Geïnspireerd door bands als Blackberry Smoke en The Outlaws brengt deze band heerlijke meeslepende nummers. Natuurlijk helemaal gebaseerd op de vibe van oldschool Southern Rock en daarmee hebben ze succes. Door corona moesten we er lang op wachten maar nu komen ze eindelijk naar Duycker met het debuutalbum ‘Brothers’.

Op 23 juni kun je de gitarist van Copperhead County zien tijdens Duycker Americana! Save the date!