Julian Sas + Bintangs
Tickets
Julian Sas + Bintangs"

JulianSas+Bintangs

VR 18 MEI

Diggy Dex

DO 24 MEI

Café Akoestiek

DO 17 MEI

Julian Sas, winnaar van de 'European Blues Award for best Artist 2016' is nationaal en internationaal geroemd om zijn gitaarspel en songwriting. Deze muzikant in hart en nieren komt  samen met de Bintangs naar Poppodium Duycker! Kaarten voor de show van Julian Sas zijn nu in de verkoop!

In 1996 schreef Julian Sas zijn eerste album Where will it end. Waar het zal eindigen weet niemand, maar stoppen met zijn passie is voor hem nooit een optie geweest. Hij luisterde vroeger alle platen die in de kast stonden. Van jazz tot country en rock ’n roll. Het maakte hem niet uit, als er maar gitaren in voor kwamen. Dit veranderde toen hij het geluid van Muddy Waters hoorde en zijn eerste gitaar kreeg. Die dag besloot de jonge Sas zijn leven te wijden aan blues en bluesrock. Zijn inspiratie komt van niemand minder dan gitaarhelden zoals Jimi Hendrix, Johnny Winter en bluesgiganten John Lee Hooker en Freddie King. Nu speelt hij zijn nieuwe album Feelin’ Alive.

Support act: Bintangs

We hebben meer dan 55 jaar popgeschiedenis in Nederland en de Bintangs zijn daar bijna even lang een deel van. Ze keren terug naar de basis met een selectie van rhythm & blues nummers uit het verleden, aangevuld met nieuw werk. Alles onder leiding van oer-Bintang en oprichter Frank Kraaijeveld.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.