Kenny B
Tickets
Kenny B"

KennyB

ZA 25 NOV

Dutch Roots and Blues tour

ZO 26 NOV

Bertus Borgers & The Young Retro’s

VR 24 NOV

Met meer dan tien nummer 1 hits was Kenny B al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 het Nederlandse muzieklandschap veroverde met zijn megahit ‘ Parijs ’. Maar liefst 23 weken stond de single in de Top 40, waarvan 7 weken op nummer 1. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar.

Parijs

‘Parijs’ heeft inmiddels meer dan 25 miljoen views op YouTube en Kenny B mocht zich op 100%NL de Grootste Klapper van 2015 noemen. Ook is ‘Parijs’ de meest gestreamde Nederlandstalige track van 2015 op Spotify. De afgelopen tijd is Kenny B door heel Nederland getrokken met zijn muziek. Met een gouden album en de 7x platina single ‘Parijs’ op zak gaat Kenny B in 2017 verder langs de poppodia en de festival.

In het voorjaar zal Kenny B weer met een nieuwe single komen en later dit jaar met een nieuw album.

Support: UnitedSounds Soundsystem

UnitedSounds Soundsystem weet al meer dan 20 jaar ieder feest en festival, national en international, om te toveren in één groot feest! Lowlands Festival, Zwarte Cross en Festival Mundial gingen al los op de Reggae en Dancehall van Ras Dré en Taki Tumsi. De speciale formule waarbij het duo een scherpe reggaeselectie afwisselt met dancehall & dubplates, is door de jaren heen een garantie voor feest geworden.

Joyce Foodcorner

Voor de lekkerste bara’s kom je natuurlijk naar Hoofddorp! Van al dat genieten tijdens de show van Kenny B kan het niet anders dan dat je honger krijgt. Joyce van Joyce Foodcorner uit Hoofddorp zorgt daarom dat jij kan genieten van een lekkere Surinaamse bara tijdens de show van Kenny B. Joyce Foodcorner zit gevestigd in de passage in het centrum van Hoofddorp. Zij verkoopt hier de lekkerste Surinaamse en Indische gerechten. Van bara’s tot belegde broodjes en van warme gerechten tot soep.

 

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.