Kinderboekenfeest 2017

Kinderboekenfeest2017

08 OKT 2017

Thirst Aid Kit Live

ZA 08 AUG

Kom ook naar het Griezel Gruizel Festival met niemand minder dan Paul van Loon! Want… Griezels en andere leuke engerds staan centraal tijdens de Kinderboekenweek 2017. Dat belooft een loeispannend feest te worden. Er valt de hele dag van alles te griezelen. Zo ook in podium Duycker!

Maak je eigen spannende muziek voor een griezelverhaal! In deze workshop leer je de geheime trucs over griezelmuziek en kun je je eigen muziek voor een verhaal maken.

Ben jij weleens bang geweest toen je een spannende film aan het kijken was? Wist jij dat dit te maken heeft met de muziek die in de film zit? Door muziek kun je precies bepalen of iemand het spannend vindt of niet. In deze workshop leer je de geheime trucs over griezelmuziek en kun je 1 uur je eigen muziek voor een verhaal maken. Je mag de muziek meenemen naar huis zodat je je broertje/zusje/papa/mama/buurjongen de stuipen op het lijf kunt jagen. Muziek maken is nog nooit zo spannend geweest!

Let op! Voor deze workshop zijn er twee starttijden. De startijden zijn 10:30 en 13:30 uur. 

Het Kinderboekenfeest is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Een kaartje voor het Kinderboekenfeest kost € 12,50 en de workshops kosten € 2,- per workshop. Koop kaarten via door op ‘tickets’ te klikken, rechtsboven in de pagina.