KNUS!

KNUS!

02 OKT 2021
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Pop/Rock

Een nieuwe editie van KNUS! komt eraan. Tijdens een KNUS! avond krijgen singer-songwriters met of zonder band het podium in een intieme huiskamer-setting. Deze editie zie en hoor je Jordi Martin, Close to Fire en NOAR.

Jordi Martin is een ambitieuze en multi-getalenteerde songwriter en muzikant. Hij speelt z’n gitaar, hij zingt en bespeelt verschillende instrumenten die hij verwerkt in zijn eigen songs. Zijn EP ‘Getting To Know Me’ wordt goed ontvangen en leverde hem een bezoekje op bij Giel Beelen en Radio 5 Volgspot.

Close to Fire staat bekend om hun positieve indiepop met een unieke harmonie en een catchy surf-vibe. In februari 2020 brachten zij, geheel independent, hun debuut EP ‘Stepping Stone’ uit in een uitverkocht Paradiso. De heren waren te gast bij 3FM en bereikte al één miljoen streams op Spotify.

Eigenlijk zou Greenfield, een akoestisch pop trio bestaande uit drie professionele muzikanten afkomstig van het conservatorium in Haarlem, komen spelen. Wegens een last minute verandering komt nu nog 2/3 van de band naar Duycker onder de naam NOAR.