KNUS

KNUS

10 OKT 2020

Rootscafé: Johnny en de Surfers

DO 08 DEC
op locatie

Het is weer tijd voor KNUS! Singer-songwriters die optreden in een intieme huiskamer-setting. Koen Alvarez, Rose Marin en Melle zie én hoor je in Het Oude Raadhuis. 

Voor dit programma werken we samen met De Meerse.

Als kind van Spaans-Nederlandse ouders is Koen Alvarez opgegroeid met de Nederlandse nuchterheid en de Spaanse warmte. Diverse invloeden bieden een vruchtbare bodem voor zijn muziek. Koen’s natuurlijke playground vindt hij in folk en indie. Het zijn juist de herkenbare ervaringen en observaties van alledag die hem inspireren.

Rose Marin is al jaren bezig met haar muziek en weet ze haar gedachten om te zetten tot krachtige verhalen. Met haar kleurrijke stem en manier van spelen, brengt ze in haar muziek elementen van country, folk en pop samen. Met invloeden van onder andere Amos Lee en Chris Stapleton, weet ze op een vrije manier feilloos de gevoelige snaar te raken.

Geïnspireerd door Ruben Hein, Tom Odell, The Beatles, Queen en Coldplay schrijft Melle eerlijke, kleine liedjes. Op intieme en ontroerende manier weet hij zijn meest persoonlijke verhalen te delen met het publiek. Melle’s indie-folk brengt een verfrissend nieuw geluid!

Let op! Ticketverkoop verloopt via De Meerse.