La Villa Strangiato – The spirit of Rush

LaVillaStrangiatoThespiritofRush

18 MRT 2017

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

De band Rush bracht 40 jaar geleden het album '2112' uit. Met dit album werd deze Canadese band wereldwijd bekend. En niet voor niets; dit album wordt nog steeds gezien als een van de meest vooruitstrevende rockalbums uit de geschiedenis.    

La Villa Strangiata

Genoeg reden voor La Villa Strangiata – The Spirit of Rush om  hun komende show hieraan toe te wijden. Het Album 2112 gaat over het jaar 2112. Met name het feit dat de wereld bestuurd wordt door “The priests of the temples of Syrinx”, die bepalen welke media content de wereld te zien krijgt .

La Villa Strangiata – Spirit of Rush gaat hun uiterste best doen om dit verhaal van Rush over te brengen het publiek, maar dan toch op hun eigen manier.

Dineren in Duyckercafé

Het is mogelijk om voorafgaand aan het concert (vanaf 18:00 uur) te dineren in Duyckercafé, dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. Bekijk voor meer informatie de actuele menukaart. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben.