Leonard Luka

LeonardLuka

12 SEP 2019

Cursus Popgeschiedenis

DI 21 JAN
duyckercafé

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem! Vanavond: Leonard Luka.  

Deze man, met Indonesische roots uit Haarlem, is singer/ songwriter, multi-instrumentalist en producer. Hij brengt begin september zijn eerste single ‘Kimono’ uit. Afkomstig van zijn tweede ep ‘Mimicry’. “Mijn hele jeugd heb ik me aangepast aan mijn omgeving om te overleven. Dat proces heet in de natuur mimicry. Tijdens het schrijven moest ik door al die aanpassingen heen kijken om tot de kern van mij zelf te komen”. De soulvolle R&B van Luka hoor je terug in deze single die is geproduceerd in samenwerking met Simon Akkermans (bekend van o.a. Binkbeats, Jungle By Night).

In samenwerking met videomaker Leda Zhang en 10 muzikanten (waarmee hij daarvoor nog nooit eerder gespeeld had) werkte Luka in 48 uur, live op film aan nieuwe muziek. Het project werd opgepikt door o.a. Radio 2 en Sofar Sounds en levert hem zijn eerste selectie voor de Popronde én diverse support acts op.

TIJDSCHEMA
caféopening: 17:00 uur
cafésluiting: 01:00 uur
Aanvang act: 22:00 uur