Leprous

Leprous

03 APR 2016

Funk That

ZA 22 FEB

Met een splinternieuw album op zak is de Noorse band Leprous alweer toe aan het tweede deel van hun Europese Congregation Tour. En daarbij slaan ze Hoofddorp niet over!

Einar Solberg (vocals/keys) legt uit: “Tijdens de laatste tour zijn we niet op alle plekken in Europa geweest omdat we simpelweg te weinig tijd hadden. Dat willen we nu goedmaken. Bovendien kunnen mensen nu de volledige Leprous-set zien en horen.”

Met de release van het album ‘Bilateral’ in 2011 begon de zegetocht voor Leprous. Vanaf dat moment werd het viertal wereldwijd omarmd en trad de band toe tot de eredivisie van de progscene. Dat succes werd alleen maar groter door de release van ‘Coal’ in 2013 en het dit jaar verschenen meesterwerk ‘The Congregation’.

Support:
De veelbelovende progband van ‘Down Under’, Voyager.
De cinematic rockers uit New England, Earthside 

Op 3 april vindt overdag A Very Headway Sunday plaats, een nieuw ‘pop-up’ minifestival met de beste progressieve rock- en metalbands. Kaarten voor het middagprogramma kosten in de voorverkoop €6,- en aan de deur €8,-. Klik hier en koop voor slechts €17,50 een combikaart voor het middag- en avondprogramma. Je krijgt dus voor maar €2,50 extra toegang tot niet allen Leprous (avondprogramma), maar ook A Very Headway Sunday (middagprogramma).

Genieten van een heerlijk avondmaal voor de optredens kan in Duyckercafé voor maar €11,50, geserveerd door De Beul. Er is keuze uit saté van gemarineerde kippendij, een overheerlijke cheeseburger en voor de vegetariërs een Halloumi Spies. De keuken is vanaf 17:00 uur geopend. Een dinerticket is hier te verkrijgen.