Liefde voor Muziek : Dave & Janne

LiefdevoorMuziek:Dave&Janne

18 JUN 2020

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
Pop/Rock

In de maand juni organiseren wij ‘Liefde voor Muziek’. We zetten twee lokale artiesten in de spotlight. De avond wordt gehost door een kantoormedewerker van Duycker die de artiesten kort interviewt en het publiek om input vraagt. Kortom; artiesten in een kleine setting op een groot podium, medewerkers die de planken betreden en onze grote zaal als intieme huiskamer. Iets wat wij nog nooit eerder hebben gedaan! Ben jij erbij?

Op donderdag 18 juni presenteert Duycker tijdens Liefde Voor Muziek het duo Dave & Janne bekend van de Dave Warmerdamband. Deze zomer stond de Dave Warmerdam Band als winnaar van de Dutch Blues Challenge 2019 volgeboekt. Festivals in binnen- en buitenland hadden de bandnaam op hun posters staan. Het virus gooide roet in het eten, maar desondanks laat de band de kop niet hangen en wordt er gekeken naar wat wél mogelijk is: lead zangeres Janne Timmer & bandleider/toetsenist Dave Warmerdam zullen samen een intieme show neerzetten waarin zij het repertoire van de band zullen vertalen naar unieke stripped down versies. Timmer heeft een uniek stemgeluid dat soepel door de nummers danst. Warmerdam begeleid haar naadloos op de piano en geeft de muziek met zijn groovende solo’s een extra gelaagdheid. Verwacht een intiem optreden tijdens Liefde voor Muziek waarbij de volledige ticketopbrengst naar de artiesten gaat.

Capaciteit 30 personen.

*ons programma is in juni vernoemd naar de landelijke campagne Liefde voor Muziek. Een initiatief van de voltallige Nederlandse muziekindustrie. Ruim 9000 artiesten, organisaties en bedrijven uit de gehele breedte (pop, jazz, klassiek en elektronische muziek) van de muziekbranche steunen de campagne met hart en ziel. Heb jij de petitie al ondertekend? www.liefdevoormuziek.nu