Liefde voor Muziek: Fabienne & Colourful Minds

LiefdevoorMuziek:Fabienne&ColourfulMinds

25 JUN 2020

Rootscafé: Johnny en de Surfers

DO 08 DEC
Pop/Rock

In de maand juni organiseren wij ‘Liefde voor Muziek’. We zetten twee lokale artiesten in de spotlight. De avond wordt gehost door een kantoormedewerker van Duycker die de artiesten kort interviewt en het publiek om input vraagt. Kortom; artiesten in een kleine setting op een groot podium, medewerkers die de planken betreden en onze grote zaal als intieme huiskamer. Iets wat wij nog nooit eerder hebben gedaan! Ben jij erbij?

Op donderdag 25 juni presenteert Duycker tijdens Liefde Voor Muziek het duo Colourful Minds en singer-songwriter Fabienne Julie. Colourful Minds bestaat uit gitarist Otis Straatman en zangeres Lotte de Waal. Zij spelen een dynamisch repertoire van zowel mainstream en alternatieve tracks. Elk nummer krijgt een eigen twist door hun (semi)akoestische interpretaties. Ook eigen nummers behoren tegenwoordig tot de setlist! Fabienne Julie brengt een intieme folk sfeer die nog lang blijft resoneren. Met haar zelfgeschreven liedjes schetst ze op eloquente wijze heldere verhalen. De muziek van Lana del Ray, AURORA en Patrick Watson vormen samen met literatuur de inspiratie voor haar dromerige sound en songteksten. Verwacht een intiem optreden tijdens Liefde voor Muziek waarbij de volledige ticketopbrengst naar de artiesten gaat.

Capaciteit 30 personen. 

*ons programma is in juni vernoemd naar de landelijke campagne Liefde voor Muziek. Een initiatief van de voltallige Nederlandse muziekindustrie. Ruim 9000 artiesten, organisaties en bedrijven uit de gehele breedte (pop, jazz, klassiek en elektronische muziek) van de muziekbranche steunen de campagne met hart en ziel. Heb jij de petitie al ondertekend? www.liefdevoormuziek.nu

We versturen één dag van te voren een servicemailing. Koop je last minute een ticket; bekijk hem hier