Liefde voor Muziek : Favourite Sky

LiefdevoorMuziek:FavouriteSky

17 JUL 2020
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC

Deze zomer organiseren wij ‘Liefde voor Muziek’. We zetten lokale artiesten in de spotlight. De avond wordt gehost door een kantoormedewerker van Duycker die de artiesten kort interviewt en het publiek om input vraagt. Kortom; artiesten in een kleine setting op een groot podium, medewerkers die de planken betreden en onze grote zaal als intieme huiskamer. Iets wat wij nog nooit eerder hebben gedaan! Deze editie Favourite Sky.

Favourite Sky is een alternatieve popband afkomstig uit de 3 H’s (Haarlemmermeer, Haarlem en Hoorn). Het repertoire van Favourite Sky is te omschrijven als indiepop met Americana-invloeden. De muzikale referenties lopen van The Black Keys via Wilco en Paul Weller naar The Pixies. De band heeft een sterk eigen geluid dat zich laat omschrijven als een mix van indie-rock, wave en pop.

Bekijk hier de huishoudelijke regels van de avond!

*dit programma is vernoemd naar de landelijke campagne Liefde voor Muziek. Een initiatief van de voltallige Nederlandse muziekindustrie. Ruim 9000 artiesten, organisaties en bedrijven uit de gehele breedte (pop, jazz, klassiek en elektronische muziek) van de muziekbranche steunen de campagne met hart en ziel. De petitie is 25 juni ingediend in Den Haag!