Liefde voor Muziek : Gyan & Early Birds

LiefdevoorMuziek:Gyan&EarlyBirds

11 JUN 2020

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
Pop/Rock

In de maand juni organiseren wij ‘Liefde voor Muziek’. We zetten twee lokale acts in de spotlight. De avond wordt gehost door een kantoormedewerker van Duycker die de artiesten kort interviewt en het publiek om input vraagt. Kortom; artiesten in een kleine setting op een groot podium, medewerkers die de planken betreden en onze grote zaal als intieme huiskamer. Iets wat wij nog nooit eerder hebben gedaan! Ben jij erbij?

Op donderdag 11 juni presenteert Duycker tijdens Liefde Voor Muziek singer-songwriter Gyan en het muziekduo Early Birds. Gyan, singer-songwriter en gitarist in de band Pale Blue, experimenteert momenteel vanuit zijn slaapkamer met psychedelische geluiden. Hij is 17 jaar en wil zichzelf niet vastleggen op een genre. Zijn experimenten slaan aan want eind juni brengt hij zijn eerste soloproject ‘The Mask’ uit. Het duo Early Birds voorzien favorieten uit ieder denkbaar jaartal in een geheel eigen sound. Op een intieme wijze brengen zij deze nieuwe creaties ten gehore. Verwacht een intiem optreden tijdens Liefde voor Muziek waarbij de volledige ticketopbrengst naar de artiesten gaat.

Capaciteit 30 personen. Wees er snel bij!

*ons programma is in juni vernoemd naar de landelijke campagne Liefde voor Muziek. Een initiatief van de voltallige Nederlandse muziekindustrie. Ruim 9000 artiesten, organisaties en bedrijven uit de gehele breedte (pop, jazz, klassiek en elektronische muziek) van de muziekbranche steunen de campagne met hart en ziel. Heb jij de petitie al ondertekend? www.liefdevoormuziek.nu