Liefde voor Muziek : Twan van Gerven Trio
Tickets
Liefde voor Muziek : Twan van Gerven Trio

LiefdevoorMuziek:TwanvanGervenTrio

VR 10 JUL

Thirst Aid Kit Live

ZA 11 JUL

Zomer Specials: Knock Out Comedy Crew

DO 09 JUL

Deze zomer organiseren wij ‘Liefde voor Muziek’. We zetten lokale artiesten in de spotlight. De avond wordt gehost door een kantoormedewerker van Duycker die de artiesten kort interviewt en het publiek om input vraagt. Kortom; artiesten in een kleine setting op een groot podium, medewerkers die de planken betreden en onze grote zaal als intieme huiskamer. Iets wat wij nog nooit eerder hebben gedaan! Deze editie Twan van Gerven trio met ‘Cover Up Sessions’.

Met het programma ‘Cover Up Sessions’ wil Twan van Gerven een licht activistisch seintje afgeven. “Dat de culturele sector wat waard is kunnen we aantonen met omzetcijfers maar daarmee doe je de sector te kort. Uiteindelijk is de grootste waarde van cultuur de beleving van zowel publiek als de uitvoerende artiest”. Het Twan van Gerven Trio experimenteert binnen het genre prog-jazz en spelen eigen werk en covers door elkaar.

Capaciteit 30 personen.

*dit programma is vernoemd naar de landelijke campagne Liefde voor Muziek. Een initiatief van de voltallige Nederlandse muziekindustrie. Ruim 9000 artiesten, organisaties en bedrijven uit de gehele breedte (pop, jazz, klassiek en elektronische muziek) van de muziekbranche steunen de campagne met hart en ziel. Heb jij de petitie al ondertekend? www.liefdevoormuziek.nu