Local Heroes
Tickets
Local Heroes"

LocalHeroes

VR 14 JUL

Papa’s Sunday BBQ at the lake

ZO 16 JUL

Papa’s Sunday BBQ at the lake

ZO 09 JUL

Haarlemmermeer zit er vol mee en staat bol van het talent. Onbekend talent en inmiddels ook bekend talent zoals Tim Vantol. Om dit talent een kans te geven om zich meer in de kijker te spelen biedt Duycker vanaf heden elke maand een podium aan deze Local Heroes.  De bedoeling is dat nieuw en fris talent de kans krijgt om zich op het podium van Duycker te presenteren op de best mogelijke manier.

Voor muzikanten een goed opstapje en voor bezoekers een mooie kans om nieuwe bandjes te checken. Alle drie de bands die spelen tijdens Local Heroes krijgen €1,- per verkocht kaartje, de vierde € is voor de servicekosten. Dit doen wij om fris talent de kans te geven zich op een echt podium te presenteren!

Crescent

Crescent is een Haagse rockband die met hun eigen nummers van elke show een uniek spektakel maakt. Met invloeden van onder andere U2, Radiohead, Pearl Jam en Editors weet de band hoe het is om pakkende rocksongs te schrijven. De combinatie van het letterlijk lichtgevende gitaarspel van Miro van Dijk, de strakke baslijnen en drumpartijen van Tim van Leeuwen en Julius Stouthart en de sterke stem van zanger Bas Boudewijn zal je niet snel vergeten.

Kim Young Ones

Kim Young Ones is de flarden muziek die door een half open raam tot je komen. Kim Young Ones is een paradijsvogel op een industrieterrein filmen met een oude Nokia. Kim Young Ones is gebottelde extase. Kim Young Ones is twee ruwe vingers op een missie. Kim Young Ones is Dinosaur Jr on coke. Kim Young Ones is het logische gevolg van vier 90’s kids die niet stroken met het tijdperk waarin ze zich bevinden.

Onlangs hebben Kim Young Ones hun debutalbum ‘Circus’ uitgebracht. Het album is te vinden op iTunes, Spotify en Deezer, maar ook te krijgen op een unieke ‘slap bracelet’ bij elk concert.

12:04

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.