Local Heroes

LocalHeroes

04 NOV 2016

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Haarlemmermeer zit er vol mee en staat bol van het talent. Onbekend talent en inmiddels ook bekend talent zoals Tim Vantol. Om dit talent een kans te geven om zich meer in de kijker te spelen biedt Duycker vanaf heden elke maand een podium aan deze Local Heroes.  De bedoeling is dat nieuw en fris talent de kans krijgt om zich op het podium van Duycker te presenteren op de best mogelijke manier. Voor muzikanten een goed opstapje en voor bezoekers een mooie kans om nieuwe bandjes te checken.

De volgende bands spelen op deze editie:

Starfood Circus:
Deze driekoppige band is ontstaan doordat de gitaristen en drummer van No Leads wat anders naast deze band wilden doen. De drummer is gaan bassen, 1 van de gitaristen is gaan drummen. Daar is een mengelmoes uitgekomen van experimentele grunge/stoner/garage.

Coral Springs:
Coral Springs heeft een voorliefde voor poppunk in het verlengde van bands zoals; “New Found Glory”, “State Champs” en “Yellowcard”. Deze jongens (en dame) proberen een balans te zoeken tussen de onweerstaanbare aantrekkelijkheid van popmuziek en de intense energie van punkrock.

The Twist:
The Twist is een rockband in de puurste zin van rock. Hard, vuig en sexy. Ondanks dat deze jongens nog erg jong zijn, bezitten ze alle drie over een flinke hoeveelheid passie en weten ze donders goed hoe ze een tent op z’n kop moeten zetten! Stevige maar pakkende riffs, gecombineerd met strakke grooves en snoeiharde drums zijn samen met een rauwe rock stem de basis van de sound van deze 3 heren.