Local Heroes

LocalHeroes

01 APR 2016

Funk That

ZA 22 FEB

Deze editie van Local Heroes staat weer vol met lokaal talent en om precies te zijn: metal talent. Opkomende metalbands uit de regio laten zien wat zij in huis hebben! Wil jij ook een keer op Local Heroes spelen? Mail dan naar programma@duycker.nl.

Felicity
Felicity speelt keiharde rock en metal waarvan het geluid zo hard en ruig is als een blok beton. De nummers die zij ten gehore brengen tijdens Local Heroes zijn een mix tussen covers en eigen werk.

Warshell
Warshell combineert stijlen als deathcore en melodisch tot een uniek geheel. Ze creëren een catchy sound, wat niet vaak te horen is bij een death metal band. Keihard geluid, met een lekkere groove.

Deamension
De vierkoppige band Deamension raakt geïnspireerd door de mysteries van het leven, de dood, de natuur en de stommiteiten van de mensheid. De muziekstijl van de band is een combinatie van diverse metalgenres zoals death, trash en black metal, met een melodische en catchy touch. Je hoort duidelijk de invloeden van bands als Hypocrisy, Kataklysm, Lamb of God en Satyricon.