Local Heroes

LocalHeroes

04 FEB 2017

Funk That

ZA 22 FEB

Haarlemmermeer zit er vol mee en staat bol van het talent. Onbekend talent en inmiddels ook bekend talent zoals Tim Vantol. Om dit talent een kans te geven om zich meer in de kijker te spelen biedt Duycker vanaf heden elke maand een podium aan deze Local Heroes.  De bedoeling is dat nieuw en fris talent de kans krijgt om zich op het podium van Duycker te presenteren op de best mogelijke manier.  

Voor muzikanten een goed opstapje en voor bezoekers een mooie kans om nieuwe bandjes te checken. Alle drie de bands die spelen tijdens Local Heroes krijgen €1,- per verkocht kaartje, de vierde € is voor de servicekosten. Dit doen wij om fris talent de kans te geven zich op een echt podium te presenteren!

De bands die voor deze editie zijn geselecteerd zijn:

Tardis

Na vele jaren van muziek maken onder verschillende bandnamen bestaat Tardis momenteel uit vijf leden. Het plezier om met elkaar liedjes te maken, deze goed te spelen en zelf op te nemen hebben hierbij altijd voorop gestaan. Met drummer Mark, bassist Arjan, gitaristen Paul en Robert en zangeres Madelon maakt de band muziek die een mengeling is van melodie, pop, funk, new wave en rock of zoals ze zelf zeggen: “Eigenwijs eigen werk”. De band heeft inmiddels meer dan genoeg eigen liedjes voor een volwaardig optreden en treden de laatste tijd dan ook geregeld op.

The Estate

The Estate is een jonge band uit Amsterdam bestaande uit 3 jonge getalenteerde muzikanten: Armani van Engelen, Boaz Vida & Simon Haneveld. Ze spelen piano, keyboard, drums, gitaar (akoestisch/elektrisch), bass, keytar. Hun muziekstijl is een mix van bleusrock, hardrock, funk en jazzrock. Je kunt hun muziek vinden YouTube, Facebook, Instagram.

The Anchor Creek

Sam, Tom en Dick doen waar ze het meest van houden: rocken en plezier hebben! In 2012 is deze band ontstaan en ze maken een mix van soul en bleusrock. De band haalt hun inspiratie bij artiesten als: The Black Keys, Otis Redding en Cajun.