Local Heroes

LocalHeroes

07 APR 2017

Funk That

ZA 22 FEB

Haarlemmermeer zit er vol mee en staat bol van het talent. Onbekend talent en inmiddels ook bekend talent zoals Tim Vantol. Om dit talent een kans te geven om zich meer in de kijker te spelen biedt Duycker vanaf heden elke maand een podium aan deze Local Heroes.  De bedoeling is dat nieuw en fris talent de kans krijgt om zich op het podium van Duycker te presenteren op de best mogelijke manier.  

De bands van deze editie van Local Heroes zijn bekend!

 

Encounter

Encounter is een vijfkoppige band die zich laten inspireren aan een tal van artiesten als Bruce Springsteen, Rammstein, David Bowie en pink Floyd. Ondanks de diversiteit van de muzieksmaken van de bandleden hebben ze hun eigen sound gevonden. De nummers worden geschreven door bandleden Bert en Henk en zijn vaak gebaseerd op een relationele sfeer en korte verhalen over bijvoorbeeld de absurditeit van religie. Ze hebben speciale regels als het gaat om nieuwe teksten schrijven. Zo zijn de worden ‘I love you’ streng verboden. Ze brachten onlangs hun EP “A Brief…” uit en laten deze dan ook graag aan jullie horen.

Seance

De tweede band van de avond is Seance. Een jaar geleden vormde ze de band in de huidige formatie en hebben ze hard gewerkt aan hun eerste album ‘Musik An, Augen Zu, Welt Aus. Een knallend rockalbum met tonen als vuig, lieflijk, snerpend en herrie. Naast al het harde werk wil Seance het nu graag aan publiek laten horen en gewoon lekker spelen.

Queen’s Pleasure

Queen’s pleasure is een band die zorgt voor Amsterdamse alternatieve garagepoprock die zowel catchy als hard is. Hun muziek wordt gespeeld met overtuiging, energie en mooie gitaarsolo’s.

Voor muzikanten een goed opstapje en voor bezoekers een mooie kans om nieuwe bandjes te checken. Alle drie de bands die spelen tijdens Local Heroes krijgen €1,- per verkocht kaartje, de vierde € is voor de servicekosten. Dit doen wij om fris talent de kans te geven zich op een echt podium te presenteren!

Wil jij ook optreden tijdens een editie van Local Heroes?

Mail dan naar programma@duycker.nl .