Local Heroes

LocalHeroes

06 MEI 2016

Bootcamp Selectiedag

ZO 05 APR

Haarlemmermeer zit er vol mee en staat er bol van; bekend en minder bekend talent. Om het minder bekende talent een kans te geven zich in de kijker te spelen, biedt Duycker elke maand een podium aan deze Local Heroes. Hierdoor krijgt nieuw, fris talent de kans om zich op het podium van Duycker te presenteren. Voor muzikanten een goed opstapje en voor bezoekers een mooie kans om nieuwe bandjes te ontdekken!

Wil jij (samen met je band) ook een keer optreden in Duycker tijdens Local Heroes? Mail dan naar programma@duycker.nl!

Deze editie treden de volgende lokale bands op:

Saxolicious
Uit de eerdere band K-Jam, is Saxolicious ontstaan. Door allerlei vernieuwing aan leden en repertoire, vond de band het hoog tijd voor een nieuw begin. Saxolicious speelt voornamelijk swingende covers van pop-en funkmuziek en zij geven hier graag hun eigen muzikale twist aan.

Lisa & the Lumberjacks
Lisa Rietveld weet met haar Lumberjacks een eigen stijl te creëren binnen het genre soulpop. Diepzinnige ballads wisselen af met uptempo, groove en funk. Lisa durft op het podium alles te laten zien en de goed onderlegde zeskoppige band is een plezier om naar te kijken. Na het releasen van twee singles met airplay op NPO 1 en 3FM is de band klaar voor de volgende stap: hun debuut EP.

Kurt Rosa
De vierkoppige band Kurt Rosa maakt catchy Rockmuziek. Hun muziek is energiek, rauw, dansbaar en bijzonder aanstekelijk. In hun songwriting komen fascinatie voor harde metalriffs, funky grooves en harmonieuze ambience en gelaagdheid bij elkaar. Deze vier mannen laten zich inspireren door de Grunge beweging, Metal bands, 21e-eeuwse stadium rock en door tal van popartiesten. Kortom alles tussen Slayer en John Mayer.