Local Sounds Festival

LocalSoundsFestival

29 SEP 2019

Funk That

ZA 22 FEB

Als onderdeel van Ontdek Hoofddorp organiseert Poppodium Duycker op 29 september voor de tweede keer Local Sounds. Een minifestival waar lokale bands, uit de oefenstudio’s van Duycker, het podium krijgen. Van singer-songwriters tot metalheads, van hiphoppers tot blues fanaten. Daarnaast tonen we graag alle mogelijkheden van ons podium. We zetten letterlijk alle deuren voor je open!

Oefenstudio’s in de spotlight
Bandjes, duo’s, jazzers en rappers; iedereen die een instrument bespeelt of zingt kan bij Duycker terecht in de oefenruimtes aan zijn of haar kunsten bij te schaven. In de oefenstudio’s van Duycker komt wekelijks de mooiste muziek voorbij. Duycker vindt het jammer dat deze ‘local sounds’ ongehoord en onder de radar blijven. Daarom brengen we daar verandering in tijdens Ontdek Hoofddorp en is iedereen welkom om in en uit te lopen. We tonen tevens graag de mogelijkheden van de oefenstudio’s en zetten we de deuren open van ons hele pand.

Bands die je ziet in de oefenstudio’s
– Lotte Kerkman
– JABB
– Colourful Minds
– The Mocks

Letterlijk alle deuren open
Tijdens Ontdek Hoofddorp willen we het publiek de kans geven om ook Duycker te ontdekken. 
Ook in de andere zalen spelen er diverse bands en wordt er een randprogramma aangeboden.

Line- up in de kleine zaal
– Sons of Gajin
– Thursday’s Child
– Back on Stage
– Solarcycles

Rondleiding grote zaal
De avond van 29 september speelt Coldplace een tribute to Coldplay. Tijdens Ontdek Hoofddorp heb je de kans om een backstage rondleiding bij te wonen en de soundcheck van deze band te zien. Er start een rondleiding om 16:00 uur en een om 16:30 uur. We tonen graag hoe onze techniek werkt en geven je een kijkje backstage! Meld je voor de rondleiding aan op de dag zelf in de passage van Het Cultuurgebouw.

Line-up in het Duyckercafé
– Saxolicious
– Leap
– DAB
– Hasty Marriage