Loud & Rising Tour: No Turning Back + For I Am King

Loud&RisingTour:NoTurningBack+ForIAmKing

18 MEI 2017

Funk That

ZA 22 FEB

No Turning Back viert zijn 20e verjaardag met een nieuw album en een speciale Loud & Rising clubtour door Nederland. Op donderdag 18 mei komen zij samen met hun vrienden van For I Am King naar P60. De Loud and Rising-tour garandeert je een avond keihard losgaan op hardcore, punk en metal.

No Turning Back
No Turning Back is het levende bewijs dat je met hard werken en vasthoudendheid alles kan bereiken. Al sinds 1997 tourt deze band de hele wereld over en hebben zij meerdere hardcore records binnengehaald. In 2017 bestaat de band 20 jaar en dit vieren ze groots met een speciale clubtour en de release van een nieuw album. Op 18 mei brengen ze hun nieuwe album live op het podium van P60. Verwacht een mix van old school NYHC groove, snelle breaks en massieve sing-a-long-anthems.

For I Am King 
For I Am King staat bekend om hun indrukwekkende shows. Tijdens hun optreden nemen ze je mee in de wereld van verhalen en mythen. Razende metal riffs, karakteristieke melodieën, cruel vocals en eindeloze drumgrooves. Met catchy tunes maken ze hun boodschap duidelijk: “just metal, based on friendship, work ethic and passion”.

Support Acts

De support acts voor deze avond worden verzorgd door Deathtrap & Probation!
De Nederlandse Deathtrap heeft een unieke groovy mix van hardcore, metal en Southern rock.  Sludgy metal hardcore van het zuiden van Nederland, daar staat de band Probation om bekend.