Love Ghost

LoveGhost

17 MRT 2022

Metal Dive-In

VR 09 DEC
Pop/Rock

Love Ghost maakt emo-trap-rock. Ze combineren live gitaren, bas en drums met trap beats en elektronische elementen. Hun muziek kruipt in de ruimte tussen grunge en lo-fi hip-hop.

Bekend om hun expressieve songs, is Love Ghost samengesteld uit Bell, Ryan Stevens, Daniel Alcala, Cory Batchler en Danielle Gallardo. De songs slaan aan want de band is beschreven in vele publicaties. Bijvoorbeeld Rolling Stone Magazine, American Songwriter, Huffington Post, New Noise en vele anderen. Ze stonden twee maanden in de Amerikaanse alternatieve radio charts in 2020 en opnieuw in 2021. Op deze manier hebben ze een wereldwijde fanbase verzameld, toerden ze van Ierland tot Japan en bovendien slepen ze met hun muziekvideo’s regelmatig een filmfestivalprijs in de wacht. Een band om niet te missen!

Support

Tight Clique is een duo uit Dresden die rock, pop en hip hop elementen mengen in één stijl. Ze speelden herhaaldelijk samen in vorige bands tot ze besloten om samen een nieuw project te beginnen. De samensmelting van de verschillende muziekstijlen creëert een compleet nieuwe mix van knallende 808 beats, rockende gitaren en drums.

GRAFI mixt genres. Duitse rap ontmoet black metal, 808 geluid zet hij tegenover atmosferische gitaren en emotionele kreten hoor je naast popzang. Je ontmoet zijn fantasierijke wereld met metaforen, persoonlijke ervaringen en gedachten.

Outlaw Queen draait om gitaargedreven alternatieve indie rock. Deze vier vrienden, oorspronkelijk uit Amsterdam, hebben hun passie voor dit genre gecombineerd en er hun eigen draai aan gegeven door zich te laten inspireren door bands als Wolf Alice, Nothing But Thieves en Paramore.