Manticora + Oversense en Oddland

Manticora+OversenseenOddland

21 MEI 2022

Caffe Centrall

DO 29 SEP
Metal/Punk

Nadat Manticora in 2020 de titel van ‘Best Danish Album’ in de wacht sleepte zijn ze er nu klaar voor om hun Europese publiek opnieuw mee te sleuren in de wereld van het voor hun zo bekende progressieve trash metal.  

Manticora wordt ook wel gezien als de perfecte combinatie van Blind Guardian en Nevermore. Dus staan ze garant voor agressieve muziek en immense energieke shows. Deze keer is hun energie en agressie samengevat in het nieuw album ‘To Live To Kill To Live’. En dat is niet alles want dit tweedelige conceptalbum wordt vergezeld door een 334 pagina tellende roman.
Ook zo benieuwd? Kom dan naar Duycker!

Supportacts

Oversense 
Deze act is opkomend in de Europese metal scene. Oversense staat voor Modern Melodic Metal. De band rond de charismatische frontman Danny Meyer, YouTube-beroemdheid Jasmin ‘Jassy J.’ Pabst op gitaar, bassist Marco Volpert en drummer Patrick Lippert ontvangt lovende kritieken.

Oddland
Oddland heeft de Corona-lockdown doorgebracht, met het schrijven van hun eerste album in 5 jaar! Oddland kan omschreven worden als een hybride tussen bands als Tool, Leprous, Pain Of Salvation en Soen, maar met hun eigen handelsmerk!

Bekijk hier de foto’s van het concert van Manticora in 2019!