Mark Foggo + The Roosterz

MarkFoggo+TheRoosterz

26 MRT 2020
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Reggae/Dub/Ska

Deze show wordt verplaatst naar 9 oktober. Tickets blijven geldig voor deze datum. Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Wij informeren alle kaartkopers uiteindelijk per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen, verzoeken wij je vriendelijk onze berichtgeving af te wachten en om overbelasting te voorkomen geen (telefonisch) contact met ons op te nemen.

Mark Foggo, Liverpool, Engeland, is één van de grootste spelers in de ska-scene sinds de jaren ’80, en staat vooral bekend om zijn manische uitvoeringen, gekke persoonlijkheid, uitstekende ska-songs en ongelooflijke shows met hoge energie. Hij wordt beschreven als een kruising tussen Mr Bean en Iggy Pop.

Mark is na zijn succes met de single ‘new shoes’ sinds 1979 een bekend in Nederland. Sindsdien heeft hij veel cd’s, albums en singles uitgebracht. Een nieuw album staat op de planning voor september 2019. En met deze nieuwste release komt hij naar Duycker. Zoals hij tegen alle fans zegt: “Dit is nog maar het begin“….

Support: The Roosterz
The Roosterz, een ska, reggae & rocksteady band uit Nederland. Ze wonnen de harten van de puristen met hun unieke en eigenzinnige stijl; authentiek met een moderne twist. Soulska, zoals ze het zelf zouden noemen. Muzikale soulfood, zeg maar.