Marky Ramone’s Blitzkrieg

MarkyRamone’sBlitzkrieg

16 JUN 2017

Funk That

ZA 22 FEB

Yes eindelijk is het gelukt: ook Marky Ramone komt naar Hoofddorp! Dit betekent dat wij nu ook de derde van de nog optredende Ramones in Duycker op het podium gaan krijgen!

Marky Ramone

Marky Ramone is vooral bekend als drummer van Ramones. In 1978 voegde hij zich bij deze grondleggers van de punkmuziek. Samen met Ramones scoorde hij talloze hits, werkte hij samen met grote producers zoals Phil Spector en hij won de meest prestigieuze prijzen ter wereld waaronder de MTV Lifetime Achievement Award, een Grammy Lifetime Achievement Award en een plek in de Rock ’n Roll Hall of Fame. Hij speelde ruim 1.600 shows met deze legendarische band.

In 2010 begon Marky Ramone met een nieuwe band aan een compleet nieuw avontuur onder de naam Marky Ramone’s Blitzkrieg. In dat zelfde jaar brachten zij hun debuut single uit genaamd When We Were Angels. Marky Ramone’s Blitzkrieg tourt nog steeds de wereld over en laat de oude tijden herleven tijdens de shows!

Marky en zijn Blitzkrieg blazen deze avond als een stoomtrein door het hele Ramones oeuvre, dus alle klassiekers komen gegarandeerd voorbij!

Support

De support van deze show maken we binnenkort bekend.