Marley meets the 60’s

Marleymeetsthe60’s

03 NOV 2018

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

De Rootsriders zijn terug, en hoe! Tijdens de show in Poppodium Duycker gaat Europa’s nummer één Marley-tribute terug naar het begin en de échte roots van Bob Marley en The Wailers.

Net als vorig jaar doen Rootsriders dit najaar weer een tourtje langs enkele poppodia onder de naam ‘Marley Meets’, dit keer ‘Marley Meets the 60s’. Geen ‘gewone’ Bob Marley tribute zoals ieder voorjaar maar met de nadruk op de beginperiode van The Wailers. De periode dat de band nog op zoek was naar een eigen geluid maar hun talent al onmiskenbaar hoorbaar was. Het waren de zogenoemde ‘formative years’ voordat Bob, Peter en Bunny de wereld vanaf 1973 zouden veroveren met hun unieke blend van Reggae.

Afterparty by Sir Jean

Na afloop is er een afterparty in onze kleine zaal met niemand minder dan Sir Jean! De unieke sound en het onmiskenbare talent van Sir Jean herken je uit duizenden. Wereldwijd, maar vooral in Frankrijk wordt hij beschouwd als een van de grondleggers van de Franse reggae scene. Voor bezoekers van de Rootsriders is deze gratis toegankelijk. Dat wil je niet missen toch?

Sindskort hebben we bij Duycker ‘Kidstickets’. Als je als ouder je kind (onder 16 jaar) wil laten kennis maken met je favoriete muziek kan dat bij tribute shows voor 3,50.
Dit is ook zo bij Marley Meets The 60’s. ‘Kidstickets’ gelden alleen i.c.m. met een geldig volwassen ticket.