Masterclass + Q&A met Leafs
Tickets
Masterclass + Q&A met Leafs

Masterclass+Q&AmetLeafs

ZO 16 OKT

De Springplank: Teenage Icon

DO 20 OKT
Promis3 Regenboogfestival

PROMIS3 (regenboogfestival)

ZA 15 OKT
Urban

Leafs komt naar Hoofddorp voor een masterclass! Deze avond vertelt hij over zijn carrière en krijg je de kans om Leafs alles te vragen wat je altijd al van hem hebt willen weten. Ook is er tijdens een korte luistersessie de kans om Leafs jouw muziek te laten horen en feedback te vragen.

LET OP: Aanmelden voor deze masterclass is verplicht. Meld je hier snel en gratis aan!

Leafs
Met 15 herfsten op zak is Leafs de jongst getekende artiests op Noah’s Ark ooit. Eind 2016 verschijnt de video “Race” online, waarin Leafs met opzij-gedragen sneeuwbril op glorieuze wijze zijn intrede maakt in de Nederlandse rapgame.

Na het zien van deze video neemt Noah’s Ark producer Ramiks de rapper uit Almere onder zijn hoede, wat het startsein markeert van een muzikaal en vriendschappelijk samenwerkingsverband. In mei 2017 verschijnt “FEALS”, Leafs’ volledig door Ramiks geproduceerde debuut-EP.

Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is “altijd blijven flexen”. Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore brengt, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het inernationale trap- en hiphoplandschap. Met zijn pakkende hooks (“BEN IK ALRIGHT?”), jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg en Bokoesam heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.