MeerLive | Wintereditie
Tickets
MeerLive | Wintereditie"

MeerLive|Wintereditie

ZA 17 FEB

MeerLive | Amsterdamse middag

ZO 18 FEB

Rollerdisco

ZA 10 FEB

MeerLive en Podium Duycker verdrijven samen de winterse kou met een muzikaal spektakel op 17  en 18 februari 2018. Meer Live wintereditie wordt gevuld met maar liefst drie evenementen! De zaterdag avond wordt o.a. gevuld met Roxeanne Hazes en LAKSHMI aan, die als onderdeel van hun tour, op het podium van Duycker zullen staan! Daarnaast houdt MeerLive een Amsterdamse Middag en MeerLive No Adults (18-)

Line up

Roxeanne Hazes

Sinds de release van haar langverwachte debuutalbum ‘In Mijn Bloed’ is het hard gegaan voor Roxeanne Hazes. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde Roxeanne met haar band twaalf prachtige clubtour-shows. Het album ‘In Mijn Bloed’ werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views.

Roxeanne: “Deze geweldige tour smaakt naar meer. Mijn eigen nummers spelen met deze jongens is een droom die uitkomt. De prachtige reacties uit het publiek en mooie gesprekken met de fans na afloop, zijn hartverwarmend. Ik ben zo trots op hoe we de studio-liedjes naar het podium hebben vertaald en kan niet wachten om in het voorjaar nog verder uit te pakken.” 

LAKSHMI

LAKSHMI is een frêle, meisjesachtige verschijning. Maar vergis je niet: singer/songwriter LAKSHMI – voluit Lakshmi Swami Persaud – is een pittige jonge vrouw die weet wat ze wil. Vernoemd naar de godin van de liefde, bezingt ze op haar debuutalbum over liefde in al haar vormen. Het zijn persoonlijke verhalen verpakt in Dark Electronic Pop: een mix van poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths. Denk aan een driehoeksverhouding tussen Lana Del Rey, Warhaus en Massive Attack.

Kinderen thuis? Neem ze mee naar Duycker voor MeerLive YOUNG met o.a. Broederliefde!

 

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.