Mega Klassenfeest

MegaKlassenfeest

18 JUN 2016

Funk That

ZA 22 FEB

Op zaterdag 18 juni organiseert Artquake de vierde editie van het Mega Klassenfeest in Podium Duycker. Het Mega Klassenfeest is een feest voor leerlingen van groep 7 en 8 die graag naar een afsluitend feest willen gaan voor de zomervakantie begint. Het is tevens een mooi moment voor de leerlingen van groep 8 om afscheid van elkaar te nemen voordat zij naar de middelbare school gaan.  

Tijdens het Mega Klassenfeest draaien er verschillende dj’s en er treedt een live act op. De dresscode is van het feest is Famous Celebrities, dus trek je verkleedkleren maar uit de kast en vermom jezelf tot je favoriete bekendheid. Kortom, het wordt een spetterende avond waar je lekker met vrienden kan feesten!

Als ouder of verzorger kan je in het Duyckercafé rustig een drankje kunt drinken terwijl uw zoon of dochter in de zaal van de avond geniet. Tijdens het evenement is er uiteraard geen alcohol aanwezig in de zalen. Ook wordt er toezicht gehouden en kan er niet zomaar naar binnen of buiten gelopen worden.

De kans is groot dat bij de school waar uw kind op zit iemand van Artquake langs is geweest om een Mega Klassenfeest-schoenendoos en informatiebrief langs te brengen. In deze brief staat o.a. uitgelegd hoe je een ticket voor het feest kan aanschaffen. Is er niemand langs geweest op school of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar anouk@duycker.nl.