Metal Dive-In

MetalDive-In

01 MEI 2020

Rootscafé: Johnny en de Surfers

DO 08 DEC
Metal/Punk

Deze show is afgelast. Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst. Wij verzoeken je vriendelijk om niet per telefoon of e-mail om meer informatie te vragen. Ticketkopers worden z.s.m. op de hoogte gesteld via e-mail.

Het is tijd voor de tweede editie van Metal Dive-In. Deze editie staan de bands Downcast Collision, Angelic Forces en Thoughtless voor je klaar in Duycker.

De metal van Downcast Collision laat zich het beste omschrijven als zware shit. Muzikaal gezien klinken ze als zwarte wetenschap, met moderne trash, heavy riffs en death-metal invloeden. Verwacht weinig subtiliteit. Heftige songs en duistere songwriting.

Angelic Forces is een heavy metal band uit Nederland die sterk beïnvloed is door de 80’s metal-scene, maar met een eigen geluid! Angelic Forces weet het publiek te overtuigen met rechttoe rechtaan heavy metal, krachtige songs, heavy sound en een energieke live optreden.

De stijl van Thoughtless laat zich omschrijven als stevige heavy metal/thrash met zowel catchy als dromerige zanglijnen. De band staat voor een metal performance waar de energie vanaf straalt. Plezier, interactie met het publiek en stevige songs zijn de ingrediënten van een optreden van Thoughtless.

Metal Dive-In is het terugkerende metal-programma van Duycker. Bekijk hier de foto’s van de eerste editie!