Mörglbl & Ape Shitfter

Mörglbl&ApeShitfter

22 SEP 2017

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Deze avond staan er twee muzikaal uitdagende bands op het programma. Dit gaat een topavond worden waarin humor en passie de rode draad vormen.

Mörglbl (FR)

“Does Humor Belong In Music?” vroeg Frank Zappa zich af. Het antwoord op deze vraag komt uit Frankrijk en draagt de onuitspreekbare naam Mörglbl. Een jazzmetal-trio onder leiding van muzikaal genie Christophe Godin dat zich niet alleen in zowel in haar muziek, maar ook in titels, neem “Jazz For The Deaf” en “Tea Time For Punks”, bedient van een flinke scheut humor. De virtuoze muziek wordt volledig instrumentaal uitgevoerd en is smullen voor liefhebbers van progressieve muziek. Fans van Allan Holdsworth, Steve Vai, maar ook een band als Primus komen aan hun trekken bij de dynamische optredens van het trio.

Ape Shifter

Ape Shifter is een rocktrio rondom de Amerikaanse gitarist Jeff Aug. Hij geniet bekendheid als een ‘Solo Acoustic Instrumental Fingerstyle Guitarist’ en is Guinness Book of Records-recordhouder met de ‘meeste concerten opgevoerd in 24 uur in verschillende landen’. Ape Shifter speelt instrumentale, gitaargeoriënteerde rock met een stevige en vingervlugge shredding die doet denken aan Michael Shenker en Satriani.