Mr. Boogie Woogie Dinnershow

Mr.BoogieWoogieDinnershow

05 OKT 2018
totaal verschillende type

Knock Out Comedy Crew

WO 03 MRT

Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie, organiseert Duycker weer een swingende Dinnershow! Kaarten zijn nú te koop dus wees er snel bij!

Eric-Jan Overbeek, oftewel Mr. Boogie Woogie, is één van Europa’s meest toonaangevende blues pianisten en winnaar van de Dutch Blues Challenge 2017. Hij brengt met de Fats Domino Tribute een spetterende ode. Fats Domino was één van de belangrijkste bruggenbouwers tussen de zwarte Rhythm & Blues en de blanke Rock & Roll. Dankzij hits als ‘ Ain’t That A Shame’ en Blueberry Hill’ werd hij een wereldster. Hij overleed in 2017 maar zijn muziek leeft door! Tijdens deze Dinnershow wordt Mr. Boogie Woogie bijgestaan door zijn band met een overweldigende blazerssectie. Probeer daar maar eens bij stil te zitten tijdens je heerlijke diner!

Restaurant ’t Fort

Restaurant ’t Fort wordt geëxploiteerd door het horeca echtpaar Radboud en Ubavka Bos. Zij serveren in dit restaurant op historische locatie de heerlijkste maaltijden. Wij zijn daarom erg blij dat zij dit op 5 oktober ook bij Duycker komen doen! Voor informatie over het menu kun je mailen met info@duycker.nl.

Na deze show is er aansluiten een aftershow in het Duyckercafé. De Dave Warmerdam band speels jazz, blues en fusion!