Mr. Boogie Woogie Dinnershow

Mr.BoogieWoogieDinnershow

01 OKT 2016

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Als één van de weinige Europese boogie woogie pianisten weet Mr.Boogie Woogie rhythm & blues en boogie woogie te vermengen tot een verrassend eigentijdse muzikale happening. Muziek waar je als kroeg-, theater-, feest- of festivalganger gewoonweg niet omheen kunt. En dat alles tijdens een diner, met een menu aangeboden door restaurant 't Fort. Een echte dinnershow.

Voor info over het menu kunt u mailen naar info@duycker.nl. Het dak gaat er dan ook geheid af als deze opzwepende muziek live van het podium spat onder aanvoering van Nederlands meest bevlogen boogie woogie pianist: Mr Boogie Woogie. Een exclusieve show vol vuur, virtuositeit en humor, dit wordt zonder twijfel een avond om niet snel te vergeten! Tickets zijn inclusief diner en drinken: bier / fris / wijn.

Restaurant ’t Fort
Restaurant ’t Fort wordt geëxploiteerd door het horeca-echtpaar Radboud en Ubavka Bos. Zij serveren in dit restaurant op historische locatie de heerlijkste maaltijden. Daarom zijn wij erg blij dat zij dit op 1 oktober bij Duycker komen doen.