Music Movie Night

MusicMovieNight

30 SEP 2018

Deep Club

ZA 23 JAN

Als onderdeel van Ontdek Hoofddorp wordt Poppodium Duycker voor één keer omgetoverd tot bioscoop. In deze nacht combineren we drie optredens van lokale acts met een muzikaal getinte film. Verwacht tijdens de Movie Night Music Night popcorn en een ontspannen sfeer, maar ook springen en meezingen. 

Janne
Janne en Poppodium zijn geen vreemden van elkaar. Als 12-jarige begon Janne met het schrijven van liedjes en door de jaren heen ontwikkelde ze zich tot een fanatieke songwriter, vocalist en pianist. Na veel optredens bij Duycker bereikte zij de finale van de Kunstbende. Een duw in de goede richting met als vervolg optreden in Duitsland, Tsjechië en een studie aan het conservatorium van Berlijn. Naast een hele berg optredens dit najaar met de Dave Warmerdam band komt zij op 29 september ook even langs in Poppodium Duycker. Terug op het oude vertrouwde nest.

Lotte Kerkman
Lotte Kerkman heeft net als Janne een lange geschiedenis met Duycker. Na optreden tijdens Project Cover en Schoolslag wordt zij in de regio steeds meer gevraagd voor optredens. Haar toegankelijke stemgeluid, leuke folky muziekstijl en haar enthousiaste podiumpresentatie maken haar een graag geziene artiest in Duycker.

Total Seclusion
Total Seclusion is een jonge hardcore skatepunk band. Hun punk aangevuld met invloeden uit 80’s hardcore punk, metal en ska maken een optreden een ervaring om nooit te vergeten. Hoe kan je beter een filmavond in knallen dan met Total Seclusion!

De lokale artiesten en de programmeurs van Duycker hebben hun favoriete films mogen aanleveren, waarna de online volgers via facebook van Poppodium Duycker de beslissing mogen maken welke film wordt afgespeeld op groot scherm.

Vanaf 19:00 uur kun je al terecht in Duycker voor Local Sounds (Ontdek Hoofddorp) | Poppodium Duycker