Music Talks!
Tickets
Music Talks!"

MusicTalks!

DO 05 APR

Session Americana

DO 05 APR

Funk That!

ZA 31 MRT

Na een succesvolle eerste editie komt Duycker met een tweede editie van MUSIC TALKS! Music Talks! is een muzikale talkshow waarbij we iedere keer een artiest uitnodigen om hem of haar beter te leren kennen. Verwacht live-interviews, interactie met de artiest en optredens. Kaarten voor Music Talks! zijn nu in de verkoop. 

Voor de tweede editie van Music Talks! komt Ernst Jansz (CCC Inc, Doe Maar) op donderdag 5 april 2018 zijn verhaal doen in Poppodium Duycker in Hoofddorp. Tijdens een avondvullend programma met een diepte-interview door Patrick Lamberts (Musicmaker, Aardschok, The Legacy Of Music), een solo-optreden van Jansz en andere extra’s als hapjes en drankjes leren fans in een huiselijke sfeer beter kennis maken met de mens en artiest Ernst Jansz.

Het gesprek

Tijdens het gesprek wordt ingegaan op zijn persoonlijke leven, ambities, inspiratiebronnen en (artistieke) keuzes. Aan de hand van anekdotes en inspirerende beeld- en geluidsfragmenten, deels gekozen door Jansz zelf, wil Duycker fans en andere geïnteresseerden een zo compleet mogelijk beeld weergeven van de persoon en artiest Ernst Jansz.

Prijs incl. Drie drankjes en een hapje.

Voor dit evenement zijn alleen en een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. 

Thanks to its success, MusicTalks! returns to Duycker. In each episode of this musical talk show, we invite an artist to join us so that we can get to know them better.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.