Music talks ” Anneke van Giersbergen

MusictalksAnnekevanGiersbergen

11 JAN 2018

Funk That

ZA 22 FEB

Duycker komt met een talkshow: MUSIC TALKS! Music Talks! is een muzikale talkshow waarbij we iedere keer een artiest uitnodigen om hem of haar beter te leren kennen. Verwacht live-interviews, interactie met de artiest en optredens.

Voor de eerste editie van Music Talks! op donderdag 11 januari hebben wij niemand minder dan Anneke van Giersbergen uitgenodigd.
In deze editie vragen we Anneke van Giersbergen het hemd van het lijf. In drie gespreksronden met onder andere Aardschok journalist Patrick Lamberts praat zij live on stage over haar keuzes, inspiraties en invloeden, carrière en creatieve processen, favoriete muziek, beeldende kunst, film, literatuur en nog veel meer. Anneke is een zeer veelzijdig muzikant die zowel solo en als zangeres van VUUR, Devin Townsend, Ayreon en The Gathering meerdere successen op haar naam heeft staan. Na deze avond ken je Anneke niet alleen als muzikant maar ook als kunstenaar en als mens. Na de drie gespreksrondes laat Anneke in akoestische setting wat van haar muziek horen. Kom genieten in een intieme sfeer van Anneke haar muziek, de interviews en stel je vragen.

Prijs incl. Drie drankjes en een hapje.

Voor dit evenement zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. 

Fotografie Anneke van Giersbergen door Set Vexy