Muziek- of theaterworkshop voor senioren

Muziek-oftheaterworkshopvoorsenioren

13 AUG 2019
Online popquiz Casper Martin

Popquiz

WO 28 APR

Op dinsdag 13 augustus organiseren Amstelring Dagbesteding, Pier K en Poppodium Duycker een middag met workshops waarbij jongeren en ouderen samenwerken op het gebied van muziek en theater.      

Genoeg oudere mensen willen niet achter de geraniums zitten en hebben nog meer dan genoeg energie! Ten onrechte hangt er soms een negatief beeld aan het woord senioren. Omdat we tijdens het jongereneducatietraject Bootcamp van 11 t/m 23 augustus een heel stel jongeren in huis hebben die een eigen theaterproductie ontwikkelen grijpen we voor de eerste keer de kans om beide groepen te laten leren van elkaar!

Hoe ziet de middag eruit?
Op basis van eigen interesses maken de senioren een keuze voor muziek óf theater. De groep Bootcamp jongeren wordt in tweeën gesplitst, zodat ze zowel muzikaal én theatraal met de senioren aan de slag gaan. Onder begeleidingen van ervaren muziek- en theatercoaches worden er twee workshops gegeven waarbij de deelnemers het maakproces in duiken en samenwerken binnen het thema van de eindvoorstelling van Bootcamp op 23 augustus.

Tijden
10:30 – 11:00 uur: Inloop
11:00 – 12:00 uur: Workshop 1
12:00 – 13:00 uur: Lunch
13:00 – 14:00 uur: Workshop 2

Senioren kunnen zich gratis voor de workshop opgeven bij Mischa de Jong van Amstelring Dagbesteding via mygeneration@amstelring.nl.