My Generation: Latin Party Trio

MyGeneration:LatinPartyTrio

06 FEB 2020

Metal Dive-In

VR 09 DEC

Voor deze eerste Special Soul & Swing middag van My Generation is de keuze gevallen op het Latin Party Trio om de middag te vullen met hun aanstekelijke muziek.

Dit trio heeft een behoorlijke reputatie in de swing en jazzwereld. Ze speelden samen met diverse bekende Nederlandse musici, zoals Frans Poptie, Eddy Sanchez, Frits Landesbergen, Bob Rigter, Max Teeuwisse en vele anderen. Hun repertoire is breed. Latin muziek zoals salsa, bachata, bolero, merengue en samba maar ook nummers van Mel Tormé, Frank Sinatra, Jack Jones en Nat King Cole komen voorbij.

Een feest van herkenning met deze drie topmuzikanten die er alles aan zullen doen om stilzitten praktisch onmogelijk te maken!

Joop Kooger
won prijzen op de festivals van Loosdrecht en Scheveningen. Evert Braumuller trad regelmatig op in vele landen in Europa en daarbuiten met meerdere musici uit de Nederlandse muziekwereld. Jean Louis van Dam speelt in diverse bands en begeleidde reeds een groot aantal bekende artiesten. Zijn repertoire is breed gevarieerd: Jazz, Latin, Braziliaans, Pop, Easy Listening, Hollands, Spaans, Franstalig en Klassiek repertoire.